Alle kinderen naar school
Stop kinderarbeid
Microkrediet voor vrouwen
Duurzame koffie, eerlijke prijs
Jongeren leren een vak
Eerlijke handel
Een zeker inkomen voor gezinnen
Moeder- en kindzorg

14 juni Sponsorloop Zonnesteen

Speciale basisschool Zonnesteen houdt vandaag een sponsorloop. De opbrengst is bestemd voor het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs in Matagalpa.

27 augustus Boekenmarkt

Ook in 2017 wordt op de laatste zondag van augustus het centrum van Tilburg weer omgebouwd tot de grootste boekenmarkt van het zuiden met "Boeken rond het Paleis". Op 27 augustus van 10 tot 17 uur bepaalt dit evenement voor de 20e keer de geweldige sfeer in onze stad. Voor deze jubileumeditie is er plaats voor meer dan 300 kramen en met een Kinderplein en extra kinderactiviteiten gaat dit een heel bijzondere editie worden. Natuurlijk wordt de markt dit jaar weer ondersteund met een uitdagend literair en muzikaal programma. Nadere info over onze locatie volgt.

3 september Rozenactie Tilburg Ten Miles

Wat is een TTM zonder rozen voor de lopers? En kleine ondernemers in Matagalpa profiteren mee dankzij de vrijwillige bijdragen van alle kopers. Je vindt onze kraam in de buurt van de Koepelhal, Spoorzone.

17 september Vuelta fietstocht

Hij is terug, de gezellige fietstocht voor het hele gezin. Reken op 50 kilometer, maar natuurlijk wordt er onderweg gepauzeerd. Meer info volgt.

Contact | Steun ons | Colofon

Copyright © 2015 Stichting Stedenband Tilburg-Matagalpa - bankrekening NL53 RABO 0170 2385 63 - telefoon 013-5368706