Agenda

Met een kraam vol koffie-info staan wij op de Dwalerij in het Tilburgse Dwaalgebied (Noordstraat en Nieuwlandstraat). Van harte welkom!

vogeltjesrace3Net als vorig jaar staan wij met onze vrolijke Nicaraguaanse vogeltjesrace op de Tilburgse Kermis. Wij zijn onderdeel van theaterkermis LunaLunaLuna, in de groenstrook van de Spoorzone, ter hoogte van gebouw 88.

Lijkt het je leuk om een of meerdere dagdelen te helpen? Mail ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

rozenactie2Ze zijn niet weg te denken bij de Tilburg Ten Miles: onze prachtige rozen!

Je bepaalt zelf wat je er voor wilt geven en je kunt jouw loper er blij mee maken. De opbrengst gaat naar koffieboeren in Matagalpa.

Wil je ook rozen aan de man/vrouw brengen? Mail ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Met een kraam vol koffie-info staan wij op de Dwalerij in het Tilburgse Dwaalgebied (Noordstraat en Nieuwlandstraat). Van harte welkom!

vogeltjesOnze Nica-vogeltjes worden steeds leuker!
Solo, op stok of op een plankje zijn ze een erg leuk presentje voor elke gelegenheid. Kom even langs op ons kantoor of bel/mail als je interesse hebt. 

Van de solo vogeltjes hebben we voldoende voorraad om ze aan veel mensen tegelijk cadeau te doen.

Ze kosten 3,50 euro per stuk of 5 euro voor de 'bewerkte' vogeltjes (excl eventuele verzendkosten) en je steunt er onze projecten in Matagalpa mee.

Archief van berichten