Agenda

Bijna al onze activiteiten liggen ivm de coronacrisis stil. Die activiteiten vinden immers met name plaats op scholen en op evenementen in de stad.
Er wordt wel gewerkt aan een nieuwe ¡Cómo No! en in Matagalpa lopen de meeste projecten ook door. Binnenkort gaan we ons bezinnen op nieuwe activiteiten die corona proof zijn.

Wij kunnen momenteel dus minder makkelijk geld inzamelen. We staan niet op de Kermis, niet op de Boekenmarkt en er zijn geen sponsorlopen op de scholen. Gelukkig staat er voor onderwijsprojecten nog een bedrag gereserveerd, maar het is – zeker nu – ook belangrijk dat de economie in Matagalpa blijft draaien en dat kleine ondernemers een inkomen houden. Daarvoor draaien onze projecten microkrediet bij Fumdec en trainingen voor koffieboeren bij de UCA.

Steun een van deze projecten! Maak uw gift over op bankrekening NL53 RABO 0170 2385 63 t.n.v. Stedenband Tilburg-Matagalpa te Tilburg o.v.v. 'Fumdec' of 'UCA'. Of druk bovenaan deze pagina op de knop DONEER NU. ¡Muchas gracias!

rozenactie2Ze zijn niet weg te denken bij de Tilburg Ten Miles: onze prachtige rozen!

Je bepaalt zelf wat je er voor wilt geven en je kunt jouw loper er blij mee maken. De opbrengst gaat naar koffieboeren in Matagalpa.

Wil je ook rozen aan de man/vrouw brengen? Mail ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Met een kraam vol koffie-info staan wij op de Dwalerij in het Tilburgse Dwaalgebied (Noordstraat en Nieuwlandstraat). Van harte welkom!

vogeltjesOnze Nica-vogeltjes worden steeds leuker!
Solo, op stok of op een plankje zijn ze een erg leuk presentje voor elke gelegenheid. Kom even langs op ons kantoor of bel/mail als je interesse hebt. 

Van de solo vogeltjes hebben we voldoende voorraad om ze aan veel mensen tegelijk cadeau te doen.

Ze kosten 3,50 euro per stuk of 5 euro voor de 'bewerkte' vogeltjes (excl eventuele verzendkosten) en je steunt er onze projecten in Matagalpa mee.

Archief van berichten