Wat doe jij?

Ik wil meer weten

Wil je meer weten over de Stedenband? Kijk dan onderaan de pagina bij Over stedenband of Contact. Van harte welkom!

Stage

Zoek je een interessante stageplek? Wij hebben van alles in de aanbieding! Onze vacatures staan op www.vrijwilligerstilburg.nl (je kunt zoeken op 'matagalpa'). Of kijk op het platform van je opleiding.

Zou je stage willen lopen in Matagalpa, Nicaragua? Ook dat kan via ons. Begin dan zsm met het leren van Spaans!

Steun een project

anbiVoor de projecten in Matagalpa heeft de Stedenband geld nodig. Je kunt via een eenmalige gift, een periodieke gift of een nalatenschap bijdragen. Je gift is aftrekbaar voor de belastingen omdat de stedenband een ANBI-instelling is. Het ANBI/RSIN nummer is 8566537.

Donaties voor projecten kun je overmaken op:
bankrekening NL53 RABO 0170 2385 63
t.n.v. Stedenband Tilburg-Matagalpa te Tilburg
o.v.v. het project dat je wilt steunen (onderwijs, koffieboeren of microkrediet voor vrouwen).

doneerJe kunt ook eenvoudig online doneren via Whydonate. Klik op deze knop om direct te doneren:

Word vrijwilliger

Je kunt het werk van de stedenband steunen door vrijwilliger te worden en mee te doen met de activiteiten die we organiseren. Je kunt zelf kiezen aan welk project of activiteit je mee wilt doen. Alle hulp is welkom!

Op de site voor vrijwilligerswerk kun je onze actuele vacatures zien. Vul bij Waar? Tilburg in en zoek dan bij Filters, helemaal onderaan bij Zelf zoeken, op Matagalpa.

Koop een boek in onze online boekwinkel

LOGO BVTLPMBoeken Matagalpa

Onze stichting verkoopt - ism stichting Boek winst - goede kwaliteit tweedehands boeken. De opbrengst is voor projecten in onze zusterstad Matagalpa (Nicaragua). Vrijwilligers runnen het winkeltje.
Voor klanten in Tilburg en directe omgeving worden de boeken voor 1 euro aan huis bezorgd!

Ga naar de Online boekwinkel om de boeken te bekijken en te bestellen.
Heb je boeken over? Je kunt ze bij ons inleveren!

Amigos de Matagalpa

Word vriend(in) van Matagalpa

LOGO AMIGOS klein

Vind jij het ook belangrijk werk wat de Stedenband doet? Word dan vriend/vriendin van de Stedenband door een financiële bijdrage te leveren via de Stichting Amigos de Matagalpa. Je kunt vaste donateur worden vanaf 5 euro per maand, maar eenmalige bijdragen zijn ook van harte welkom.

Bewustwordingsactiviteiten in Tilburg en projectondersteuning in Matagalpa zijn niet mogelijk zonder een efficiënte organisatie. De kantoorkosten in Tilburg en in Matagalpa kunnen echter niet volledig betaald worden uit gemeentelijke subsidie en de 5% overhead die de Stedenband bij projecten hanteert.

Attachments:
Download this file (Jaarverslag2021-AmigosdeMatagalpa -.pdf)Jaarverslag2021-AmigosdeMatagalpa -.pdf[Jaarverslag 2021 Amigos de Matagalpa]51 kB
Download this file (Machtigingsformulier Amigos.pdf)Machtigingsformulier Amigos[ ]111 kB
Lees meer...